Мистерия се завихря около гибелта на младия попфолк певец Денис

...
Мистерия се завихря около гибелта на младия попфолк певец Денис
Коментари Харесай

Екстремно селфи погубило Денис Теофиков?

Мистерия се завихря към гибелта на младия попфолк артист Денис Теофиков.

Разследващите към момента нищят по какъв начин и за какво Теофиков полетя от 7-ия етаж и се озова на тротоара пред постройката, в която живее. Трагедията се случи в дребните часове на 24 октомври 2021 година в столичния " Цариградски комплекс ". Разследването за мистериозната гибел на 21-годишния Теофиков тече към този момент близо 2 години, а следователите по този начин и не съумяват да схванат дали в действителност се е самоубил, дали е бутнат, или пък е стимулиран от някого да постави завършек на живота си. Това научи " България през днешния ден " от свои източници в Министерство на вътрешните работи.

" Разследването към момента продължава, до момента в който не свърши, не можем да даваме повече детайлности. Действията по изясняване на събитията текат ", сподели за " България Днес " Мадлен Шишманова - представител на Софийската районна прокуратура.

След близо 2 години ровене ченгетата под надзора на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в столицата попадат от една задънена улица в друга. Към момента водещите версии са, че Теофиков самичък е решил да постави завършек на живота си или е станал драматичен случай по време на ваучър. Според проверяващите досега няма никакви данни за непозната интервенция в гибелта на младия реализатор.

Според една от водещите версии, която още се нищи, 6-7 младежи дружно с починалия артист и приятелката му Алекса си спретват гръмък ваучър в жилището на Теофиков. По неофициална информация на празненството има огромно количество опиати и алкохол, както в самото жилище, по този начин и в кръвта на присъстващите. Интересното е, че в кръвта на Теофиков не са открити следи от опиати. Впоследствие в същата постройка беше задържан и локален дилър, за който се счита, че постоянно е зареждал Теофиков и компания с дрога.

Компанията е доста бурна, дори съседи неколкократно подават сигнали поради шума в ранните часове на трагичния ден. Показанията на неговата другарка Алекса са подложени на подозрение, откакто се оказва, че не подхождат с обстоятелствата и с истината. Разпитани са и съседи на младия артист, които свидетелстват, че в един миг в жилището, където са купонясвали младежите, е зародил скандал. Версията за ликвидиране обаче издиша, защото по тялото на артиста няма следи от удари или побутване или изобщо каквато и да било външна интервенция.

Също по този начин от експертизите излиза наяве, че Теофиков е бил спокоен при рухването, тъй като в белите му дробове няма следи от кръв, което нормално се случва при ликвидиране от подобен вид, поради уплах, предхождащ рухването. Всички тези фактори съвсем изрично отхвърлят вероятността артистът да е бутнат от терасата или случаят да е станал при сборичкване, сочи експертизата. Според осведомени с следствието е изцяло допустимо Теофиков да се е качил на перваза, с цел да си направи рисково селфи и тогава да се е случило немислимото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР