Мистериозен обект изплува на плажа в Грийн Хед, Австралия, на

...
Мистериозен обект изплува на плажа в Грийн Хед, Австралия, на
Коментари Харесай

Мистериозен обект изплува на плаж в Австралия, разследват от какво е

Мистериозен обект изплува на плажа в Грийн Хед, Австралия, на 250 км северно от Пърт.

Според Австралийската галактическа агенция  може би става дума за част от задгранична ракета.

Полицията охранява мистериозния предмет през по-голямата част от деня, до момента в който щатските и федералните управляващи се опитваха да схванат какво съставлява.

Контейнерът е изхвърлен на плаж в Грийн Хед, на 250 километра северно от Пърт, където е открит и докладван от любопитни локални поданици. Той е бил във водата, преди да бъде забелязан от инцидентен минувач, който го издърпал на брега.

В изказване в понеделник вечерта полицията сподели, че анализът на Департамента за пожарна и незабавна помощ и Центъра по химия на Вашингтон е открил, че обектът е безвреден и няма риск за общността.

„ Полицията на Вашингтон ще поддържа защитата на обекта, до момента в който не бъде отстранен, а членовете на обществеността са помолени да стоят надалеч от мястото “, се споделя в изказването.

В поредност от изявления в Twitter в понеделник следобяд Австралийската галактическа организация сподели, че е пособия на полицията да разпознава предмета.

„ Обектът може да е от непозната галактическа ракета-носител “, споделиха те. „ Ние поддържаме връзка с световните си сътрудници, които може да са в положение да дават повече информация. Тъй като произходът на обекта е незнаен, общността би трябвало да заобикаля боравене или опит за пренасяне на обекта. “

По-рано полицията на Вашингтон заяви, че охранява обекта, до момента в който не бъде открит произходът му.

„ За да се резервира целостта на следствието, чиновници от полицейските сили на Западна Австралия сега охраняват обекта “, се споделя в изказването. „ Тази мярка е взета, с цел да се подсигурява запазването на евентуални доказателства и да се улесни по-нататъшната експертиза. “

Полицията сподели, че обектът не наподобява да е произтекъл от търговски аероплан, както се спекулираше в обществените медии.

Местният гражданин Гарт Грифитс сподели, че комшия го е алармирал за странната находка в неделя следобяд.

„ Някъде през вчерашния ден локална дама и нейният сътрудник го откриха да се носи във водата и го измъкнаха “, споделя той, представен от ABC News. „ Това е нещо като полуцилиндричен обект, изработен от лек материал от въглеродни нишки като лека смола. “

Грифитс споделя, че е бил охраняван от 8:00 сутринта в понеделник, само че локалните поданици са били на мястото предходната вечер.

„ Беше страхотна обществена вечер. Беше прелестна, тиха нощ, децата копаеха пясъчни крепости към обекта “, сподели той. „ На всеки стадий от вечерта там имаше 20-30 души. “

Полицията помоли хората да не спекулират какъв би могъл да е продуктът, само че Грифитс споделя, че локалните „ следователи на Гугъл “ са предложили някои оферти.

„ Върху него растяха морски раковини и морски живот “, добавя той. „ Навярто те е прекомерно рисково и може би нашата област може да се наложи да таксува Boeing или Lockheed, или някой различен за изхвърляне на галактически отпадък на нашия плаж “, засмива се той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР