Мисля, че знам достатъчно. Мисля, че много хора знаят много

...
Мисля, че знам достатъчно. Мисля, че много хора знаят много
Коментари Харесай

Бакалова и Златев дадоха показания в прокуратурата

„ Мисля, че знам задоволително. Мисля, че доста хора знаят доста по този проблем, просто може би ги е боязън да приказват ”.
Ивайла Бакалова: Получавала съм закани, само че не ме е боязън
Това сподели на влизане в прокуратурата манекенката Ивайла Бакалова, която беше призована да даде показания по аферата „ Барселонагейт ”. Тя призна, че няколко пъти е била заплашвана, само че съобщи, че не се тормози за живота си.

Тя пристигна в постройката на ул. „ Черковна ” минути преди 12 часа. По-късно се чака за разпит да отиде някогашният началник на „ Инса Ойл ”, а финален ще бъде разпитан някогашният началник на „ Лукойл ” – Валентин Златев.

„ На този стадий знам толкоз, колкото и вие знаете, като вляза ще схвана. За Барселонагейт няма какво да кажа, само че ще вляза и ще видя какво ще ме питат “, това сподели някогашният началник на „ Лукойл България “ Валентин Златев на влизане в прокуратурата.

Той беше свикан на разпит по отношение на делото „ Барселонагейт “.

Малко преди него в прокуратурата се яви и някогашният фотомодел Ивайла Бакалова, която уточни, „ знае задоволително “ за случая.

Вчера прокуратурата изиска имунитета на Бойко Борисов, защото е събрала задоволително доказателства за осъществено закононарушение от някогашния министър-председател – пране на пари.

Според обвиняването Борисов е дал на трети лица, средства, добити вследствие на осъществено закононарушение, за закупуването и наемането на недвижими парцели в чужбина.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР