Мисис Баба ми написа текста на новата песен, каза звездата Светла

...
Мисис Баба ми написа текста на новата песен, каза звездата
Светла
Коментари Харесай

Светла Иванова води 20 жени в джунглата

Мисис Баба ми написа текста на новата ария, сподели звездата

Светла Иванова води 20 дами в джунглата на остров Бали да медитират, играят йога и снимат клипа на новата й ария, написа Телеграф.

Това нещо би трябвало да се случи от 1 до 12 октомври, като Светла прави понижение от 900 лева на всяка от цената на екскурзията.

„ Роди се концепцията за йога ваканции. За ноември групата е цялостна. И по този начин се случи, че протоколирам нова ария, от дълго време не съм пускала , може би има над 10 години. Тя е съвсем подготвена, денс е, назовава се „ Среща “. Много закачлива е. Текстът е за това по какъв начин една жена се приготвя, по какъв начин се облича, тази цялата режисура за среща, без значение дали е с мъж или с приятелки “.

Песентка разказвала и за това по какъв начин двама на среща съзират знак от ориста . Идеята пристигнала при посещаване с група на Бали, когато момчето изненадващо паднало на колене пред момиче и я помолило да му стане жена. Това произлязло на фона на живописните водопади Секумпул.

„ В Бали отиват хора от целия свят за незабравими мигове и мемоари, и да предложат брак “, изяснява певицата. Дони Василева, позната у нас като Мисис Баба, е създател на текста на песента, по чийто клип ще се снимат дамите.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР