Мишо е отново в атака за сърцето на новата си

...
Мишо е отново в атака за сърцето на новата си
Коментари Харесай

Мишо от „Не така, брат!“ рискува живота си, за да спечели любимата

Мишо е още веднъж в офанзива за сърцето на новата си изгора - Блага, само че този път действието се развива не къде да е, а в гореща плажна конюнктура. Скокове във вода, избавителни акции и папарашки фотоси чакат почитателите в новия епизод на

Малкият талант Мишо, посещава спортния ден край басейна, проведен от учителя по физкултура Дочев, с две ясни цели – да завоюва още веднъж вниманието на Блага и да потвърди на татко ѝ, че заслужава уважението му. В  опит да бъде видян от обичаната, Мишо скача в басейна, само че губи банските си. Объркан от обстановката Дочев се втурва да го избавя. До какво ще докара избавителната акция на учителя и по какъв начин Мишо претърпява метаморфозата жертва – избавител – чудак гледайте в.
 Бея и Дидо
Докато дребният брат се оправя с следващия удар по своя имидж, Дидо подхваща дейности против набиращата известност на Беатрис. Той се пробва да компрометира обичаната си, като разгласява папарашки фотоси и написа отрицателни мнения в обществените мрежи от неизвестен профил. Ще успее ли Дидо да реализира крайната си цел и да смъкна Беа от облаците на славата? Не пропускайте новия епизод на първо във.

Следете във    всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във и .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР