Мишел Страмински, колежката на поп сензациите Гери-Никол и Тита от

...
Мишел Страмински, колежката на поп сензациите Гери-Никол и Тита от
Коментари Харесай

Колежка на Гери-Никол се провали в Гласът на България

Мишел Страмински, колежката на поп сензациите Гери-Никол и Тита от момичешката група Sweet 16, се е провалила в „ Гласът на България “.

Присъстващи на кастингите на мрачно описаха, че варненката се появила със забележително самочувствие пред четиримата треньори, само че нито един от тях не натиснал бутона „ желая те “, до момента в който тя пеела на сцената. Този отрицателен процес очевидно я разстроил, защото това е следващият препъникамък в желанието й да стане огромна музикална звезда в България.

Мишел е доказвала, че има гений, само че съгласно осведомени парчето, с което се явила пред Камелия, Графа, Поли и Лечев, въобще не демонстрирало уменията й. Тя заложила на ария, която е надалеч от нейния жанр и по този метод сама се саботирала.

Както е известно, след разпадането на триото и Гери-Никол, и Тита направиха сполучлива кариера у нас, а частите им оглавяват всички музикални ранглисти. Единствено Мишел до този миг не е съумяла да се осъществя, което сигурно не се е отразило добре на самочувствието й. Опитът й да си върне известността отпреди години, точно посредством „ Гласът на България “, също блъснал на камък.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР