Мис София 2018 Марина Георгиева е съучастник в крупен обир

...
Мис София 2018 Марина Георгиева е съучастник в крупен обир
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Мис София 2018 влезе в криминалните хроники, оказа се крупна крадла и съучастник в убийство!

Мис София 2018 Марина Георгиева е съизвършител в огромен грабеж на банка. Красавицата се е преобразила като монахиня, само че макар ангелския си тип, тя се оказва същински воин от крими средите.

Преди всички да сте притаили мирис, ще ви успокоим, че това в действителност е сюжетът на късометражния филм, в който брюнетката взе участие.

В него се вижда, че тя, дружно с колегата й, са поставили расо и отмъкват крупна сума от банка. По-интересното обаче е, че в цялата блъсканица се стига до гибелта на един не толкоз почтен джебчия, инцидентно попаднал на неверното място в неверния миг. Загиналият в лентата в действителният живот в действителност е гаджето на Марина, с който към този момент 3 години са дружно.

" Кражба " - филмът, с който участваме в състезанието на Nu Boyana Film Studios за 24 часа да се снима, обработи и съобщи от 3 до 5-минутен филм ". Това гласи коментарът на Георгиева, който съпровожда видеото.

Звукът и специфичните резултати са дело на влогърът Павел Колев, чиито почитатели непрекъснато се множат. Сценарист и режисьор на кино лентата е Юлиан Рачев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР