Мис Силикон“ 2013 година Джулиана Гни се развежда със съпруга

...
Мис Силикон“ 2013 година Джулиана Гни се развежда със съпруга
Коментари Харесай

Прочут бизнесмен предложи 50 бона на Джулката за секс

Мис Силикон “ 2013 година Джулиана Гни се развежда със брачна половинка си Илиян, това го знаят към този момент всички. Хайде, съвсем всички.

Поводът е сексуален чат, в който Илиян написа на непозната танцьорка: " Хайде вдруги ден да излезем. Да останеш при мен. Да пием вино и да вършим секс. Ще може да ме видиш гол и да правиш каквото си поискаш. Прати ми едно селфи, блага моя ".

Това било съпроводено с полугола фотография на фитнес инструктора, който разяснява, че по-гол не се е снимал. Гани прецизира, че до фактическа невярност не се е стигнало, само че за нея линията е премината.

В същото време Джулката твърди, че е получила от фамозен наш предприемач предложение за 50 000 лева на месец, против които да му стане публична държанка, писа Телеграф. Според консуматори в мрежата, Джулката е завишила с една нула сумата, различен отбелязва, че предлагането е за еднократно заплащане, а не е за месечна прехрана.

Другият спор се върти към това кой е предложил въпросната оферта най – дали към този момент починалия Христо Сираков или Коко Динев.



Прави усещане че, нито Джулиана, нито мъжът й са изтрили общите си фотоси в обществените мрежи. Много от почитателите на двойката подозират пиар в този ход с развода. Други поучават силиконката да се разведе, само че какво в последна сметка ще се случи следва да разберем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР