Мира Добрева защити уволнения си колега от БНТ Камен Алипиев.

...
Мира Добрева защити уволнения си колега от БНТ Камен Алипиев.
Коментари Харесай

Мира Добрева защити Кедъра

Мира Добрева отбрани уволнения си сътрудник от Българска национална телевизия Камен Алипиев. Тя призна, че в никакъв случай не е била близка с него, само че пък го дефинира като огромен експерт.

Ето какво написа водещата на профила си във Facebook:

" Познавам Камен Алипиев от времето на “Добро утро”. Спомням си, тогава в предаването имаше спортни вести и Сашо Авджиев правеше всичко допустимо тъкмо той да е водещ на емисията в събота заран. Не помня да сме се интересували от дипломата му, знаехме единствено, че щом водещ е Кедъра, значи ще е по-интересно, някак по-запомнящо се, по-разчупено. Ние с него по този начин и не станахме близки през годините. Даже сме имали едно-две спречквания. Но когато е ставало дума за работа, е загърбвал всевъзможни персонални връзки и е бил на линия. Точен. Интересен. Различен.
Никога не ми е хрумвало да попитам с какво обучение е. За разлика от други знайни и незнайни кариеристи, несъмнено висшисти, които не ми се е желало да срещам в малкия екран, с него постоянно ми е прелестно да се разминем в коридора.

Може да не лицемерничим и да си споделяме какъв брой се обичаме, само че постоянно ще се поздравим и ще оставим чувството, че историята на Българска национална телевизия е толкоз огромна, колкото хората в нея. Не колкото дипломите им.
Нямам концепция за какво Кошлуков е пристъпил към тази крачка. Сигурно е имал други учредения, които са надалеч отвън визиите на феновете. Не съм се чувала нито с единия, нито с другия. Мен като ме уволнят, надали някой ще се обади. Но това напълно не ме вълнува в този момент. Не ми се желае Камен да си потегля. Не тъй като е " пуснал корени в малкия екран ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР