Мира Добрева разкри през какво е минала заради заразяването с

...
Мира Добрева разкри през какво е минала заради заразяването с
Коментари Харесай

Мира Добрева сподели какво е преживяла заради COVID-19

Мира Добрева разкри през какво е предходна поради заразяването с ковид и накара почитателите си в обществените мрежи доста да се замислят. Тв водещата, която по традиция е доста дейна в обществените мрежи, не спести нито детайлност от това, което е претърпяла, написа " Блиц ".

" Докато боледувах, с изключение на всички разказани признаци – зной, смазващо главоболие, изтощение, кашлица, болки в мускулите и тоталната загуба на усет и подушване, в главата ми успяваха да се намърдат стотици въпроси и какви ли не легенди и митове по отношение на вируса: по-заразни ли са хората с ковид, когато признаците са по-силни, COVID-19 ще се трансформира ли в сезонно заболяване като елементарния грип, имунизацията ще може ли да оказва помощ еднообразно на всички хора, които са с толкоз разнообразни килограми, недоволства и чувства по отношение на заболяването…

Питах се, несъмнено, и дали в миналото, с изключение на ваксина, ще има и лекарство, което като го изпиеш, да ти мине – както става в други случаи. Питах се и доста четях. Така разбрах, че мога да одобрявам ибупрофен за облекчение на признаците и това, дружно с топлия чай, лимона с джинджифил и чесън на стомах (и без това 14 дни не се срещнах с жив човек, хаха) много усъвършенства положението ми.

Казвам го, тъй като е видно, че доста хора ще минат през това, а в миг на изтощение е нужно да имаш на разположение нещо, което може да ти помогне. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР