Министерството на здравеопазването ще разгледа възможността пристигащите от Египет български

...
Министерството на здравеопазването ще разгледа възможността пристигащите от Египет български
Коментари Харесай

Няма логика всички страни в Африка да са под един знаменател

Министерството на опазването на здравето ще прегледа опцията идващите от Египет български туристи да не подлежат на карантина, като решението се чака в идващите дни. За това са се договорили представителите на туроператорските сдружения на среща със здравните управляващи.

Според туроператорите няма логичност всички страни в Африка да се слагат под един знаменател и да се ползват идентични ограничения за всички идващи от там.

" Затова се разбрахме да стартираме от Египет - като една дестинация, която е най-търсена за пътувания за идващите месеци, а въпреки това заболеваемостта в Египет е много невисок %. Също по този начин и ограниченията и регулациите в тази страна са доста по-стриктни, в сравнение с в България “, посочи Димитрина Горанова от Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници. 

По предложенията на обединяване „ Бъдеще за туризъм ", свързани с имунизационния документ, както и с това всяка заповед, с която се вкарва възбрана или разхлабване на режима за туристическа активност, да има най-малко 15-20 дневен гратисен интервал за предвидимост в работата на сектора, не е била реализирана договореност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР