Министерството на здравеопазването набира кандидати за включване в обучителен курс

...
Министерството на здравеопазването набира кандидати за включване в обучителен курс
Коментари Харесай

ТЪРСИ СЕ: Министерството на здравеопазването набира кандидати за курс за въздушно спасяване

Министерството на опазването на здравето набира претенденти за включване в обучителен курс „ Оказване на незабавна здравна помощ по въздух “.

Лекарите и медицинските сестри, минали образованието, ще бъдат включени в наряди в базите летище „ Враждебна “ – София и летище „ Долна Митрополия “ – гр. Долна Митрополия.

Курсовете ще се правят в Центъра за професионално образование към Военномедицинска академия – София.

Изисквания към претендентите:
Лекари с добита компетентност „ Анестезиология и реанимация “ или „ Анестезиология и интензивно лекуване “;Лекари с добита компетентност „ Спешна медицина “ и стаж по специалността най-малко 5 години;Лекари-специализанти IV курс по компетентност „ Анестезиология и интензивно лекуване “;Медицински сестри – с опит най-малко 3 години в конструкция по реанимация и интензивно лечение;Владеене на британски език.

Кандидатите би трябвало да показват:Копие на документ за добита специалност;За специализантите – документ, удостоверяващ, че претендентът е специализант по компетентност „ Анестезиология и интензивно лекуване “;Копие на документ, удостоверяващ професионален опит (ако е приложимо);Копие на документ, удостоверяващ равнище на притежаване на британски език;
Професионална автобиография.

Подаване на документи:

Кандидатите могат да подават документи в Центъра за административно обслужване на Министерството на здравеопазването (София, пл. „ Света Неделя “ 5) или на електронен адрес:

.

Срокът за подаване на документи е до 21 април.

Одобрените по документи претенденти ще преминат медицински обзор и тест за физическа валидност в Катедрата по авиационна медицина на Военномедицинска академия.

След утвърждение ще могат да се включат в обучителния курс за оказване на незабавна здравна помощ по въздух.

Продължителността на образованията ще бъде 15 дни, като се чака същите да стартират при започване на май.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР