Министерството на туризма започва публикуването на нов специализиран информационен бюлетин,

...
Министерството на туризма започва публикуването на нов специализиран информационен бюлетин,
Коментари Харесай

МТ с бюлетин за културните събития

Министерството на туризма стартира публикуването на нов профилиран информативен бюлетин, посредством който да показва културни събития в туристическите региони на страната.

Новият бюлетин „ Култура на фокус “ е направен от Министерство на туризма със съдействието на Организациите за ръководство на туристическите региони (ОУТР) и ще се разгласява един път месечно. Предоставянето на настояща, налична и уместно синтезирана информация ще отговори на потребностите на потребителите на туристически услуги в страната – това са всички пътешественици и туристи, които търсят главните по-значими събития от културния календар.

Първият брой на профилирания бюлетин на МТ за културните събития за тази година е оповестен в секция „ Култура на фокус ” на уеб страницата на министерството – https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/byuletin-kultura-na-fokus/byuletin-kultura-na-fokus-12023

Представената информация, която в първия брой е основно за събития през месец януари, не е изчерпателна. Възможно е да настъпят промени в датите на посочените събития, заради което информация за точните дати на осъществяване може да се получи и от уредниците.

За да се абонирате за приемане на новия профилиран бюлетин на Министерството на туризма „ Култура на фокус “, е задоволително да изпратите писмо в свободен текст с настоящ електронен адрес за връзка с Вас на e-mail: [email protected].
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР