Министерството на правосъдието на ще изпрати нови искания за екстрадицията

...
Министерството на правосъдието на ще изпрати нови искания за екстрадицията
Коментари Харесай

Македонското правосъдно министерство ще иска пак екстрадирането на Груевски

Министерството на правораздаването на ще изпрати нови претенции за екстрадицията на лица, които са направили закононарушения и за които има нови обвинявания.
По време на конференция министърът на правораздаването Боян Маричич изясни, че ще бъдат изложени всички нови условия и ще се направи опит всички, които са се пробвали или са избягали от правораздаването, да бъдат върнати.
 Години затвор за някогашния началник на македонската профилирана прокуратура Години затвор за някогашния началник на македонската профилирана прокуратура
Боян Йовановски-Боки, получи присъда от 9 години затвор, а някогашният началник на македонската профилирана прокуратура Катица Янева...
По въпроса за някогашният министър председател той акцентира, че решението да не бъде екстрадиран е на унгарското държавно управление.
През последните три седмици не са получавани отговори, само че до момента е желана два пъти екстрадиция и в този момент ще бъде поискана още веднъж, в сходство с зародили нови условия. „ Отговорите са едни и същи и считам, че това е тяхна политическа оценка и решение на държавното управление да задържи беглеца Груевски ”, акцентира министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР