Министерският съвет ще разгледа проект на постановление за изменение и

...
Министерският съвет ще разгледа проект на постановление за изменение и
Коментари Харесай

МС ще разгледа проект на постановление за насърчаване на инвестициите

Министерският съвет ще прегледа план на разпореждане за изменение и допълнение на правилника за използване на Закона за поощряване на вложенията. Това планува дневният редна днешното държавно съвещание.

Министрите ще прегледат още план на решение за предприемане на дейности за приемане от Национален институт по метеорология и хидрология на статут на пълновръстен член на WELMEC E. V. за разпускането на европейското съдействие в законовата метрология. На вниманието на държавното управление ще попадне и разглеждането на план на разпореждане за одобрение на вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по области на политики и бюджетни стратегии по бюджета на Министерство на финансите за 2019 год.

В дневния ред е включено и разглеждането на план на разпореждане за одобрение на спомагателни прехвърляния за 2019 год. За погашение на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическо образование и спорт. Министрите ще прегледат и план а решение за възлагане на Национална агенция за приходите да извърши продажба на имущество, отнето в интерес на страната.

На съвещанието ще бъде прегледан и отчет за одобрение на резултатите и взетите решения на неофициалното съвещание на Съвета на Европейски Съюз по земеделие и риболовство, извършено от 22 до 24 септември 2019 год. В Хелзинки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР