Министерската издънка в правителството на Бойко Борисов – Красимир Каракачанов

...
Министерската издънка в правителството на Бойко Борисов – Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Вижте как дебелият Каракачанов си прави пиар на гърба на умрелите и ранени пилоти

Министерската издънка в държавното управление на Бойко Борисов – Красимир Каракачанов за следващ път сподели, че за него по-важно е да си прави ПР, а не да работи съгласно задачите на повереното му ведомство.

Веднага след нещастието и загубата на два човешки живота при разбиването на хеликоптера, Каракачанов побърза да посети оживелия по знамение боен, който е за лекуване във ВМА.

Без даже да се замисля, за Агент Иван несъмнено е било значимо да влезе в медиите и да умили с погалването на ръката, само че това е единствено кадър, зад който се крие доста насъбран гняв… и това го споделят самите военни.

В профилираните конгреси се надигна същинска вълна от яд за дейностите на Каракачанов, който е извънредно време да стопира напрежението в сектора, като си подаде неотложно оставката.

Не един път сме писали, че Шишко Войвода откогато е във властта може да се „ похвали “ само с два-три размера по-големи облекла, само че не и със забележителни достижения като министър. Снимката от през днешния ден е следващото доказателство за това!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР