Неволите на плувеца Антъни Иванов се пренесоха и в личния

...
Неволите на плувеца Антъни Иванов се пренесоха и в личния
Коментари Харесай

Дария заряза Антъни Иванов заради американски футболист

Неволите на плувеца Антъни Иванов се придвижиха и в персоналния му живот. Доскорошната му изгора – знойната тенисистка Дария Радулова, го размени с американски футболист.

Крахът на връзката им се е случил още преди няколко месеца, само че по този начин и не става ясна повода, довела до това.

 

Близки до плувеца подозираха, че в обстановката има забъркан и трети човек и явно са били прави, откакто единствено няколко месеца по-късно, 21-годишната тенисистка се изфука с ново гадже – вратарят на американския футболен тим „ Ориндж Каунти “ – Марк Хаян.

Дария и Антъни Иванов във времето, когато бяха гаджета 

Двамата освен се изфръцкаха дружно на университетско празненство, а къдрокосият юноша даже си разреши да хване нашенската красавица за задника пред камерите.

Както е известно, Дария следва бизнес мениджмънт зад Океана със спортна стипендия от три години. В началото на образованието си тя съумя да оплете в мрежите си плувеца Антъни Иванов, който също учеше в университета „ Вирджиния Тек “.

 

Краят на връзката им съответствува със зверските кавги, които плувецът забърка към името си. Както е известно, той е със спрени права поради отсъствие на допинг проби. От повече от година води и война с българската федерация по плуване, а за похлупак бе хванат с марихуана в Благоевград.

Инфо: Уикенд

Тагове: Антъни Иванов плуване тенис футбол Дария Радулова Марк Хаян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР