Министърът на земеделието Румен Порожанов освен в скандалите с аферите

...
Министърът на земеделието Румен Порожанов освен в скандалите с аферите
Коментари Харесай

Ексклузивно! Голям СКАНДАЛ! Министърът на земеделието Румен Порожанов замесен и в афера „Къща за ку...ви“

Министърът на земеделието Румен Порожанов с изключение на в свадите с аферите Къщи за посетители, персоналните му парцели добити на смешни цени, недеклариране на благосъстоятелност, е главен участник и в още една скица, разкриха пред HotArena наши източници от службите.

Тя носи палавото име " Къща за курви " и е надалеч по-пикантна от другите настоящи кавги към Порожанов. Според информацията с която HotArena разполага, а и надалеч освен ние, уважаемият господин министър е ходил постоянно в първокласен апартамент в столичния квартал Студентски град, където авансово го очаквали очарователни млади дами. Дискретното жилище пък е благосъстоятелност на огромен предприемач и началник на асоциация, който е непосредствен другар на Румен Порожанов. В което нямаше да има нищо неправилно, в случай че същият предприемач и министърът не са в свиреп спор на ползи, тъй като бизнесът му е директно обвързван и следен от министъра му другар. И с цел да върви всичко в бизнеса както би трябвало, баровецът урежда вип достъп до жилището на Порожанов дружно със наличието вътре. А то е извънредно горещо.

Млади и красиви девойки, някогашни и сегашни миски, които би трябвало да се погрижат Румен Порожанов да е в съвършена форма на духа и тялото, с цел да вървят значимите държавни каузи. Разбира се съществува и версия, че е допустимо в жилището в Студентски град министърът да играе шах с девойките или да разискват режимите в Общата селскостопанска политика на Европейския съюз. Няма невъзможни неща!

HotArena разполага с имената на девойките посещавали жилището в Студентски град. Разполагаме и със фотоси. Знаем и кой тъкмо е предприемачът другар на министъра. Със същата информация разполагат и един куп служби, както и сътрудници на Румен Порожанов. HotArena в серия от изявления ще разкрие елементи от пикантния скандал. Той надалеч няма да е първият подобен за земеделския необут.

Името на Румен Порожанов непрекъснато изскача от нови  и нови скандални разкрития. В писмо до HotArena в края на предходната година служителка на земеделското министерство разкри, че шефът й е назначил не една, а три свои любовници на сладка работа и положителни заплати.

„ Пиша ви, тъй като съм потресена от нещата, които стават в министерството на земеделието. Аз работя там и почтено казано, ме е позор от това. Това не е министерство, а бардак. Шанс за кариерно израстване имат не служителите, които работят почтено и отговорно, а тези, които скачат в леглото на министъра. Публична загадка е, че началникът ни Порожанов се обкръжил единствено с негови любимки, на които всички ние плащаме заплатите. И това освен, че не е загадка, ами и се показва по най-наглия метод. Трите кокони си мислят, че са хванали Господ за шлифера и изобщо не им пука, че всички им се подиграваме ”, писа дама, която се показва за държавен служител и пожела анонимност.

Според информаторката на HotArena въпросните дами, близки до сърцето на Румен Порожанов, са Невена Генова, Силвана Попова и Ева Еленкова. Първите две са съветнички в политическия му кабинет, а третата - Ева - негова секретарка. И трите знаели същинския си статут, само че в името на кариерата и кеша не се ревнували и търпели.

От години Румен Порожанов има имидж на плейбой. Докато беше началник на Държавен фонд „ Земеделие ”, за него излезе информация, че си ляга с подчинената си Вирджиния Драгомирова. Тя беше младши специалист във фонда координиращ европейски заплащания по Програма за развиването на селските региони. И цяла София говореше за връзката им. Която между другото не беше отречена и от двамата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР