Министърът на земеделието Десислава Танева публикува подробни разяснения какви документи

...
Министърът на земеделието Десислава Танева публикува подробни разяснения какви документи
Коментари Харесай

Ето какви документи са необходими на земеделците, за да преминават през КПП-тата

Министърът на земеделието Десислава Танева разгласява подробни уточнения какви документи са нужни на земеделските производители, с цел да минават през контролно-пропускателните пунктове и да стигат до стопанствата си.

Всички фермери ще се пропущат през контролно-пропускателните пунктове след показване на попълнена декларация.

Към декларацията би трябвало да бъде прибавен най-малко един от следните документи: уверение за регистрация като аграрни собственик по Наредба 3.

Това е по този начин нареченото "зелено картонче ". Ако не е заверено за 2020 година, важи заверката за 2019-а, разяснява Танева в обществените мрежи.

Министерство на вътрешните работи сподели нова декларация за пътуващите през КПП-тата на регионалните градове

Допустим документ е и удостоверението за регистрация на животновъден обект. Камионите, които транспортират семена, посадъчен материал, торове, препарати, ветеринарно-медицински артикули и фуражи, също ще могат да минават през КПП-тата.

Земеделските стопани и животновъдите ще се позволяват до регионалните центрове при нужда от подаване на документи в дирекциите "Земеделие " или по сигурност на храните, изяснява земеделският министър в отговор на голям брой запитвания от фермери.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2244  Д-р Ненков изригна: Да не би на детето от Търново да му е лят патрон, с цел да се оправи?! Д-р Ненков изригна: Да не би на детето от Търново да му е лят патрон, с цел да се оправи?!  Борис Бонев: Не можем да си позволим Следствен отдел към окръжна прокуратура да не работи, макар че имаме болен сътрудник Борис Бонев: Не можем да си позволим Следствен отдел към окръжна прокуратура да не работи, макар че имаме болен сътрудник  Министерство на здравеопазването благодари на кръводарителите Министерство на здравеопазването благодари на кръводарителите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР