Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да не е председател

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да не е председател
Коментари Харесай

Рашков задраскан като шеф на КПКОНПИ в чернова на ИТН

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да не е ръководител на КПКОНПИ ще разискват четирите партии, които се пробват да сформират кабинет с мандат на Българска социалистическа партия. Това било искане на " ИТН " в чернова , препоръчана в програмата за ръководство, изясни за медиите ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров .

Той е безапелационен, че няма смяна в позицията на партията за Бойко Рашков. Припомняме обаче, че, която и държи третия мандат и води диалозите за сформиране на държавно управление, съобщи уверено, че " измененията в закона за КПКОНПИ и ",
 Българска социалистическа партия ще държи мандата до 15 август
Българска социалистическа партия ще държи мандата до 15 август

Отваря се процедура в Народно събрание за избор на нов ръководител на КЕВР

" Това е чернова с претенции от " ИТН ", това не значи, че ще бъдат признати. Продължаваме процедурата, в която всяка от партиите в обединението ще предложи настояванията на Има Такъв Народ и ще реши кои са възможни и кои не ", разясни той. Гюров заяви, че диалозите по програмата не престават през уикенда, където има среща на тройната коалиция и ще се беседва с Има Такъв Народ.

На излизане от Народното събрание Рашков отговори на въпросите на медиите дали ще одобри кандидатурата да е ръководител на КПКОНПИ единствено с усмивка .

Днес депутатите . Когато те минат на второ четене може да се пристъпи и към избор на нов ръководител на Антикорупционната организация, която е без подобен, откакто Сотир Цацаров хвърли оставката си при започване на март месец. като тест за сериозността за ръководство точно приемането на този закон и до този миг.

Тази заран и изрично водачите на четирите парламентарно показани политически партии, които водят диалози за сформиране на държавно управление. Тя съобщи, че няма да допусне Българска социалистическа партия да стане пленник на безредни придвижвания на партиите, откакто макар декларирания прогрес в диалозите бе оповестено, че ще е нужно повече време.

Стандартният период, който е общопризнат в Конституцията от момента на връчването досега на връщането на мандата е една седмица . Формално това обаче се отнася за първия и втория мандат, само че не и за третия, който точно поради това се назовава и спешен.
 Антоний Гълъбов: Третият мандат е спешен, Радев печели време
Антоний Гълъбов: Третият мандат е спешен, Радев печели време

Политическата рецесия няма да бъде решена с предварителни избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР