Министърът на туризма Николина Ангелкова обясни, че при извършените вчера

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова обясни, че при извършените вчера
Коментари Харесай

Ангелкова защити нарочените от Валери Симеонов за събаряне заведения на Слънчев бряг

Министърът на туризма Николина Ангелкова изясни, че при осъществените през вчерашния ден инспекции на плажовете в Слънчев бряг не са открити проблеми с посочените през вчерашния ден от вицепремиера Валери Симеонов заведения за срутване. Тя посочи, че обектите са преместваеми и като такива контролът върху тях е на общинската администрация.

Симеонов разгласи, че пет от най-популярните заведения на южния плаж в Слънчев бряг би трябвало да бъдат съборени, тъй като са противозаконни. Това са шумните нощни заведения, които бяха проверявани поради мощната музика предишното лято, посочи вицепремиерът и добави, че е подал сигнал до районния министър Николай Нанков. Според Симеонов противозаконни са и паркингите и бариерите на общинския път към тях.

" Всички обекти, които са ситуирани там, попадат от утвърдената от мен скица. Те са там повече от 10 години. Тяхната площ съответствува с условията. Има цялостно сходство със схемата. Те дават отговор на условията за преместваеми обекти, защото могат елементарно да бъдат отстранени ", изясни Ангелкова.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР