Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на
Коментари Харесай

Министър Ангелкова откри българския щанд на най-голямото туристическо изложение в Израел

Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила откри българския информативен щанд на интернационалното туристическо ревю IMTM - най-голямото в Източносредиземноморския район и Израел.

Форумът се подрежда на водещо място по значение измежду интернационалните тържища в района, като се следи непрестанно нарастване на броя изложители, професионални гости и крайни консуматори, оповестиха от пресцентъра на министерството на туризма. В рамките на два дни - 6 и 7 февруари, гостите ще могат да прегледат предложенията на десетки страни. През предходната година в събитието са взели участие 1780 изложители от 58 страни, а посетителите са били над 27 000 души, от които 16 800 професионална аудитория.

България се показва с информативен щанд от близо 50 кв. м. Основен фокус в него са зимният и летният туризъм, които са измежду най-търсените артикули от туристите в района. Друг акцент са опциите за водолечение, което постоянно се избира като спомагателна услуга през последните години. Професионалистите и феновете, които посещават форума, ще могат да се срещнат и с културно-познавателните турове и пътуванията за забавление, които България предлага.

Тази година дружно с Министерството на туризма на щанда се показват общини и компании, като ползата нараства по отношение на година по-рано. Изложителите ни оферират профилирани артикули - зимни и летни почивки, водолечение и културно-исторически направления.

Израел е измежду водещите пазари в туристическите визитите на чужденци в България и се подрежда на 12-о място за предходната година. През 2017 година повече от 200 хиляди израелски туристи са пътували у нас, като се отбелязва растеж от 13,7% по отношение на година по-рано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР