Министърът на туризма Николина Ангелкова, която ще бъде почетен патрон

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова, която ще бъде почетен патрон
Коментари Харесай

Ангелкова патрон на „Бизнесдама на годината“

Министърът на туризма Николина Ангелкова, която ще бъде почетен патрон на „ Бизнесдама на годината “, одобри в кабинета си притежателя на националния конкурс лорд Евгени Минчев, с цел да уговорят детайлностите. Тя изпрати и писмо, в което най-сърдечно поздравява номинираните за присъединяване им „ в авторитетното съревнование с 25-годишна традиция, което прави оценка, предизвиква и подтиква дейното наличие на дамите в бизнеса “. Най-престижните награди за работещите дами на България към този момент имат четвъртвековна история, а почетни патрони до момента са били съпругите на президентите, както и ръководителите на Парламента от нежния пол и техните заместнички. Столичният кмет Йорданка Фандъкова е била посетител и е връчвала гран при.



През 2018-а министърът на стопанската система Емил Караниколов пък подари ловна пушка на лорд Минчев, а след това сервира оценката „ Бизнесдама на годината “ на Елена Кристиано. На церемония церемониите във времето са участвали звездите от паметния английски сериал „ Ало, ало “ Гай Сайнър /лейтенант Грубър/ и Ким Хартман /Хелга/, принцесите Лобанов- Ростовски и Катарина, племенница на принц Филип, брачен партньор на кралица Елизабет Втора. През 2017 година тогавашният министър на европредседателството Лиляна Павлова бе специфичен посетител на лорд Минчев и почетен ръководител на състезанието.

Сред първите номинирани за „ Бизнесдама на годината “ 2019 е Антоанета Игнатова - познато име в туристическия бизнес, която от две години стартира артикули за здравословен метод на живот.



Игнатова е полиглот, магистър по макроикономика, майка на близначките Белослава и Жаклин, зодия Телец, владее сноуборда и пианото. Мая Хътчинс пък е препоръчана за „ Бизнесдама на последните 15 години “.



Тя има фабрика за произвеждане на реплики на творби на изкуството - статуи и предмети, красили дворци и домове на международна аристокрация във вековете. За приз за личен стоматологичен кабинет е посочена доктор Мариела Ботева, позната на обществото с триумфите си в тази област. Диана Шимбова пък е избрана да получи премия за едноименното си интериорно студио в Лондон. Катя Туджарова е номинирана поради своето италианско бистро „ Ле Розе “, обичана локация на интелектуалния и бизнес хайлайф.



Наследницата на стилната империя Desizo Monni Зорница Димитрова справедливо ще си тръгне с приз в категорията „ Дебют “. С дипломи от Италия и Англия Зорница пое кормилото в маркетинга, а нейните упоритости и триумфи към този момент радват фамилията и публиката – от церемониалния азбучник на марката до събитията, представящи новите сбирки. За заслугите си номинация има и за доктор Антония Бозукова-Желева - доктор по дентална медицина, херцогиня в спа кралство „ Хармония “, чиято владетелка Юлия Забунова през 2018-а беше почетена със особено отличие. Залозите за огромната премия за 2019 година са за Биляна Минева – гальовен ас в застраховането и автомобилната промишленост. За „ Бизнесдама на последните 5 години “ пък е номинирана Нери Русева, която през 2016-а стана притежател на гран при. Председател на състезанието е Цветелина Маймарова, справедливо наричана „ козметичната кралица на България “.



От нейно име ще бъдат раздадени и премиите „ Афродита “, които са същински Оскари за хубост.



Почетен ръководител за 2019-а е нотариус Весела Ивчева. Бизнесменът Димитриос Додоглу ще е почетен представител на интернационалната бизнес общественост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР