Министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев ще представи днес

...
Министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев ще представи днес
Коментари Харесай

Министър Събев ще представи визия за развитие на обществения транспорт

Министърът на превоза и известията Николай Събев ще показа през днешния ден визията за развиване на публичния превоз в интервала 2022 - 2027 година

От автобусния отрасъл ще посочат проблемите в бранша, заяви ръководителят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

" Проблемите, които сме поставяли в годините, продължаваме да слагаме, не са се трансформирали, това са нерегламентираните транспорти на пасажери, неналичието на дофинансиране на бранша, неналичието на пътникопоток сега, неналичието на фрагменти ", сподели тя.

" Това са проблеми, които ние слагаме от години, които не престават да търсят своето решение, тъй че ние чакаме да има съответни ограничения, които да бъдат подхванати, тъй че този отрасъл да може да оцелее в обстановката, в която се намира, изключително в изискванията на високата цена на горивата и всичко, което се случва сега в страната ", продължи Магдалена Милтенова.

Организатори на събитието са Министерството на превоза и известията, Конфедерацията на автобусните превозвачи, Европейският транспортен клъстър и Асоциацията на българските предприятия за интернационалните транспорти и пътищата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР