Министърът на спорта в България Радостин Василев също говори след

...
Министърът на спорта в България Радостин Василев също говори след
Коментари Харесай

Министърът посочи защо е поставил ЦСКА на преден план и отсече: Нямам пристрастия

Министърът на спорта в България Радостин Василев също приказва след срещата с представителите на . Той категорично акцентира, че няма пристрастия към никой тим и че не е " министър на ЦСКА ", само че е почнал с този проблем, тъй като " алените " са били най-настоятелни.
" Трябваше да забележим какво е пречило толкоз дълго да се позволи този проблем с базите на ЦСКА. В Министерството на младежта и спорта няма да прави взаимни отстъпки с никого и с нищо и в тази връзка поех ангажимент да кажа какво се случва с " Армията " и " Панчарево ". Държавата би трябвало да бъде предпазена и да няма парцели, които да се разрушават.
Аз направих и върша всичко належащо да оказвам помощ на българския спорт, а не дефинира хора и клубове. ЦСКА бяха най-настоятелни и по тази причина започнах с тях. Като министър заемам единствено кардинални позиции, само че се постанова да бъда министър на футбола в последните 20 дни. Преди мен нещата са се решавали по различен метод, само че към този момент няма да е по този начин. Изисквам да знам какво се случва с проблема. От ЦСКА показаха своите опасения, че до момента се е пречило на клуба. Главният проектант изясни на управлението какво би трябвало да се свърши.
Досега в никакъв случай не е юридически проект какви стъпки да се подхващат, с цел да не се тупка топката. Сега е ясно - може да се строи на терена. Аз съблюдавам закона. Запознал съм премиера с проблема - наеми, планове, отговорности, вложения. За 15 дни направихме повече, в сравнение с за 10 години " - стартира той.

" За мен няма значение кой ще е представител на ЦСКА. Доколкото разбрах Гриша Ганчев е бил болен предишния път. Той ни показа много забавни неща за предишното, само че не желая да се спирам на тях. Не съм министър на ЦСКА, нямам никакви пристрастия. Когато притежателят има волята да построява, ние ще му помогнем. И бъдете сигурни, че страната няма да влага в построяването на стадион на ЦСКА. Скоро имам среща с Берое и пловдивските тимове " - приключи Василев.
В .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР