Министърът на спорта Красен Кралев се е срещнал днес с

...
Министърът на спорта Красен Кралев се е срещнал днес с
Коментари Харесай

Красен Кралев обсъди с Томас Бах кандидатурата ни за Зимната младежка олимпиада 2024

Министърът на спорта Красен Кралев се е срещнал през днешния ден с президента на МОК Томас Бах, а също по този начин е обсъждал кандидатурата на София за хазаин на Зимните юношески олимпийски игри през 2024 година, написа самият той в профила си във фейсбук. В момента министър Кралев е в Буенос Айрес, където набюдава Младежките олимпийски игри.

"Днес, по покана на Президента на МОК Томас Бах, бяхме посетители дружно с Генералния секретар на БОК Белчо Горанов, на историческата 133 сесия на Международния Олимпийски Комитет в Буенос Айрес. На нея, за първи път се взе решение, Олимпийски игри да се проведат в Африка.
Дакар, Сенегал ще бъде хазаин на Летните юношески олимпийски игри през 2022. Преди това присъствахме на презентацията на отчета за хода на подготовката на Зимните юношески олимпийски игри през 2020, които ще се проведат в Лозана, Швейцария. По време на почивката обсъдихме с нашите положителни другари проф. Угюр Ерденер, вицепрезидент на МОК и Ненад Лалович, член на изпълкома на МОК, кандидатурата на София за хазаин на Зимните юношески олимпийски игри през 2024, се споделя в обявата на министъра на спорта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР