Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов откри Център за учения и тренировки на Сухопътните войски

Министърът на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността откри през днешния ден, 18 ноември, Център за учения и тренировки на Сухопътните войски в региона на 78-и батальон за обезпечаване – София. Събитието се състоя в навечерието на празника на Сухопътните войски – 19 ноември.

Министърът благодари на командването на Сухопътните войски и на целия персонален състав за положените старания и им пожела триумф. Към пожеланията му се причисли и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов. Той акцентира, че построяването на центъра демонстрира, че командирите осъзнават своята отговорност и дефинират вярно целите си.

Центърът ще способства за подготовката на щабовете и формированията на Сухопътни войски за обмисляне и осъществяване на щабни тренировки, командно-щабни учения, както и присъединяване в национални и интернационалните учения. Целта е подготовка на щабовете по създаване на качества за присъединяване в осъществяване на главните задачи и задания на Българската войска.

Работата по центъра е траяла четири години като финансирането е напълно със средства от бюджета на Сухопътните войски, сподели командирът генерал-майор Михаил Попов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР