Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов
Коментари Харесай

МОСВ дава дванайсет находища на минерална вода за управление от общините

Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила утвърди лист на находищата на минерални води, които могат да се дават за ръководство от съответните общини, за период 25 години.

В листата тази година са препоръчани за включване 12 залежи на минерална вода изключителна държавна благосъстоятелност: „ Брацигово”, община Брацигово, „ Варвара”, община Септември, „ Китен”, община Приморско, „ Нареченски минерални бани”, община Асеновград, „ Невестино-Барището”, община Невестино, „ Невестино-Топилата”, община Невестино, „ Ресен”, община Велико Търново, „ Рударци”, община Перник, „ Търговище-Боаза”, община Търговище, „ Харманли”, община Харманли, „ Чирпан”, община Чирпан и „ Шипково”, община Троян. Те са включени в листата по §133, ал.2 на Преходните и заключителни разпореждания на Закона за водите.

Съгласно наредба на ЗИД на Закона за водите, този лист се разгласява всяка година на интернет страницата на Министерство на околната среда и водите. Той може да бъде забелязан в раздел „ Води “, тематика „ Минерални води “, подтема „ Списъци по §133 на Преходни и заключителни разпоредби на ЗИД на Закон за водите и решения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР