Министърът на младежта и спорта Весела Лечева засегна темата относно

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева засегна темата относно
Коментари Харесай

Лечева: Аз няма да бъда пречка за това ЦСКА да има нов и модерен стадион

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева засегна тематиката по отношение на новия стадион на ЦСКА - София. Тя съобщи, че няма да бъде спънка за построяването на ново оборудване, само че съгласно нея всички би трябвало да спазят уговорките си. Ето какво сподели Лечева пред “ Гостът на Sportal.bg ”.
 Весела Лечева за освиркването на българския химн: Трябва остро да бъдат наказани такива дейности Весела Лечева за освиркването на българския химн: Трябва остро да бъдат наказани такива дейности
“Искам единствено да кажа, че и аз, като човек от ЦСКА, повече от 20 години съм била чат от този клуб с богата история и знам какво ознчава името ЦСКА и съм сигурна, че почитателите чакат едно положително и съвременно оборудване. Аз няма да бъда спънка за това, само че от първия ден, от който съм застанала на този пост, съм твърдяла, че всеки би трябвало да извърши поетите задължения и да бъде безкористен във връзка с уговорките, които се поемат - и в договорите, и в споразуменията.

За страдание, този анекс, който видях, че изтече по медиите, съм правила доста запитвания по него и съм получава нищожна информация от сдружението, което стопанисва този парцел. Разбира се, още първоначално, когато стъпих в служба, желаех цялата информация по отноешени на всички контракти, анекси и тн., само че или не ми беше предоставена, или получавах информация на парче. Това съмнение провокира у мен предпочитание да сменя целия ръб на диркеторите на “Сердика спортни парцели ”, тъй като това значи недовоерие и от двете страни. Стои си остарялото управление, ние сме предложили ново, само че то още не е вписано, не е влезнало в деяние и по тази причина мога да кажа, че това основава проблем по отноешение на работата ни с сдружението и по отношенеи на това аз да дефинира дата по кое време да стартира строителство, по кое време може да бъде завърши, защото не знам всички елементи ”, съобщи Лечева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР