Министърът на младежта и спорта Весела Лечева беше официален гост

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева беше официален гост
Коментари Харесай

Министър Лечева присъства на откриването на новата академична учебна година във ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева беше формален посетител на откриването на новата академична образователна година във ВТУ “Св. св. Кирил и Методий ”. 
     “С образованието и научно-изследователската си активност Великотърновският университет е измежду най-авторитетните просветителни и научни институции в България. Десетилетия наред Вие потвърждавате високото качество на Вашето обучение, съхранявате и развивате дълбоките просветни и културни обичаи, наследени от Търновската книжовна школа, които се предават от потомство на потомство и през днешния ден имат своите измерения в бъдещето. Стандартите, които Вашият университет постанова, го утвърждават като фактор в основаването и развиването на интелектуалния капацитет в България, ” сподели в словото си пред паметника на светите братя Кирил и Методий министър Лечева. 
    Тя пожела на преподавателите да бъдат здрави, задоволени от постигането на своите цели и горди от професионалната реализация на техните студенти. 
     “Скъпи студенти, бъдете здрави и сполучливи, мечтайте, спортувайте и постигайте своите цели през днешния ден в студентската публика, на следващия ден – в специалността и в живота!, ” с тези думи министър Лечева се обърна към студентите във Великотърновския университет. 
    Заедно с ректора на университета проф. Христо Бонджолов и първокурсничка Весела Лечева удари камбаната за сполучлива академична година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР