Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща
Коментари Харесай

Министър Кралев проведе работна среща с новия директор на тенис турнира Sofia Open Горан Джокович

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира работна среща с новия шеф на тенис шампионата от сериите АТП 250 Sofia Open Горан Джокович.

Кралев, Джокович, президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков и вицепрезидентът на централата Огнян Илиев разискаха елементи към организацията на четвъртото издание на конкуренцията. Турнирът се провежда от компанията Brand plus, която съставлява притежателя на седмицата, в която се организира надпреварата в София и Българската федерация по тенис, оповестяват от Министерството на младежта и спорта.

Джокович показа пред Кралев имената на играчите, които са удостоверили присъединяване досега, като съгласно него българските почитатели ще бъдат прелестно сюрпризирани и се чака четвъртото издание на шампионата да бъде най-силното досега.

Горан Джокович е чичо на международния №1 Новак Джокович и дълги години е част от неговия щаб. От 2009 до 2012 година е шеф на шампионата Serbia Open. През същия интервал е и член на турнирния съвет на АТП. От 2015 година до в този момент е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация. Почетен консул на Сърбия в Княжество Монако. Завършил е стопански науки в Белградския университет.

В 12.00 часа на следващия ден (11 ноември) министър Красен Кралев, Горан Джокович, Стефан Цветков и Кай Годхинди – изпълнителен шеф на Sofia Open и формален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free ще дадат откриваща конференция за Sofia Open 2019. Събитието ще се организира в зала „ Опера “ на хотел InterContinental Sofia (Площад „ Народно заседание “ №4).

В 13.30 часа на следващия ден Горан Джокович ще следи подготовка на млади български тенисисти на Националния тенис център в Борисовата градина.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР