Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху удвои подкрепата си за войната

...
Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху удвои подкрепата си за войната
Коментари Харесай

Нетаняху се зарече: Израел ще доведе войната срещу „Хамас“ до край

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху удвои поддръжката си за войната на Израел против " Хамас ", като се зарече, че страната му ще докара войната до " край ", заяви Си Ен Ен.

" Това не е нито " интервенция ", нито " обиколка ", а война до дъно. За мен е значимо да знаете това. Това не е на думи, а от сърце и разум. Ако не ги довършим, това ще се върне ", съобщи Нетаняху пред бойците от израелския батальон " Каракал " по време на визитата си.

На 12 ноември Нетаняху отхвърли да отговори дали ще поеме отговорност за това, че не е съумял да предотврати нападението против Израел на 7 октомври, като съобщи, че ще има време за такива " сложни " въпроси, когато войната завърши.

Израелският министър председател призна, че това е " въпрос, който би трябвало да бъде заложен ", само че че към този момент страната би трябвало да се сплоти към задачата да победи Хамас, която на 7 октомври извърши ужасяващо нахлуване над Израел, което докара до гибелта на над 1400 души.

" Ще отговорим на всички тези въпроси ", сподели министър-председателят и добави: " В момента мисля, че това, което би трябвало да създадем, е да обединим страната за една цел, да реализираме победа “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР