Министър-председателят на Бавария Маркус Зьодер ще присъства на церемонията по

...
Министър-председателят на Бавария Маркус Зьодер ще присъства на церемонията по
Коментари Харесай

Чешкият президент яхна мотоциклета си за визита в Бавария

Министър-председателят на Бавария Маркус Зьодер ще участва на церемонията по откриването на фестивала, която ще се организира в баварския град Зелб, покрай чешката граница. Предвидено е двамата водачи да проведат диалози.

Павел, който тази година ще навърши 62 години, се занимава интензивно с мотоциклетизъм. Той се възползва от всяка опция да яхне мотоциклета си, съчетавайки сполучливо тази си пристрастеност със отговорностите си на държавен глава.

" Слънце, вятър в гръба и подсилване на съседските връзки с нашите баварски другари. Защо не съчетаете приятното с потребното. По време на работното ми пътешестване до Зелб в Бавария потеглих по една писта. Пътуването ми хареса и с помощта на обстоятелството, че не карахме по автомагистралата, а през обичаните ми квартали ", написа чешкият президент в Туитър за визитата си в Бавария и придружи обявата със фотография от пътуването.

 

Slunce, vítr v zádech a posílení sousedských vztahů s bavorskými přáteli. Proč nespojit příjemné s užitečným. Na pracovní cestu do bavorského Selbu jsem vyrazil po jedné stopě. Cestu jsem si užil i díky tomu, že jsme nejeli po dálnici, ale po mých oblíbených okreskách.
— Petr Pavel (@prezidentpavel)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР