Министър-председателят и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев

...
Министър-председателят и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев
Коментари Харесай

Бойко Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив

Министър-председателят и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще води листата на партията в Пловдив за идните парламентарни избори на 4 април. Това заяви Bulgaria ON AIR, като се базира на източници от ръководещите.

Министри от кабинета "Борисов 3 " ще водят предизборните листи на ГЕРБ. Такива са настройките в ръководещата партия два месеца преди парламентарните избори, оповестява още медията.

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обичайно ще води една от трите софийски листи на ГЕРБ. Той ще е №1 и в Пловдив. Две листи – в София и в Габрово, ще оглави и вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

За лидер в Кърджали се спряга Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, само че нейната номинация е под огромна въпросителна. Управляващата партия твърдо залага на министри от кабинета. Такива, които са добре познати на гласоподавателите.

Очаква се в Пазарджик листата на ГЕРБ да води Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на, която е родена там а за Велико Търново сигурен е министърът на опазването на здравето, който не е член на ГЕРБ.

За народен представител, наподобява, се стяга и някогашният началник на държавния пресцентър – Севдалина Арнаудова. Място е отделено и за съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили.

Избираемо място в пловдивската листа евентуално ще получи Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в. Патриотите обмислят общо явяване.

Така за Плевен се планува първата позиция да е за Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, а в Бургас за.

В Пловдив "червените " се чака да поведе проф. а в една от софийските листи - Георги Свиленски. При Движение за права и свободи всичко е ясно - в Кърджали води водачът на партията Мустафа Карадайь, а в Добрич – ползващият се с огромен престиж народен представител Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР