Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, в

...
Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, в
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през уикенда

Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София - към минус 3° . Атмосферното налягане е близо до средното за месеца и ще едва ще се намали.

В Дунавската низина и по Черноморието ще се задържи облачно, тук-там - мъгливо, с ръмежи . Над останалите региони облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 1° и 6°, в София - към 5°.

По Черноморието ще е облачно и мъгливо, тук-там с ръмежи. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 4°-5°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд ще отслабва.

В планините облачността ще е променлива. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

В неделя над страната ще има раздрана висока и междинна облачност. В източните региони ще духа слаб юг-югозападен вятър, а в останалата част от страната ще бъде съвсем безшумно и сутринта на места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, а оптималните - сред 2° и 7°.

В понеделник ще има променлива облачност, вероятността за валежи е дребна . Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и за кратко ще се усили до сдържан. температурите ще се покачат с 2-3 градуса.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР