Миналото на мексиканеца Ередия е скандално, тъмно, но винаги -

...
Миналото на мексиканеца Ередия е скандално, тъмно, но винаги -
Коментари Харесай

Новият Треньор На Кобрата Съобщи Това, Което Всички Тръпнеха Да Разберат!

Миналото на мексиканеца Ередия е скандално, мрачно, само че постоянно - сполучливо в състезателен проект. Той е работил с Марион Джоунс, уличена и наказана за систематична приложимост на допинг, като през 2005-а бе очевидец на ФБР по въпросното дело. Така избегна самичък присъда, като разкри схемата, по която е снабдявал освен Джоунс, само че и куп други елитни спортисти, с цяла гама от неразрешени субстанции.

Едерия и Пулев и преди обсъждаха взаимна работа, само че са почнали едвам за подготвителния развой към идния мач.

" Имахме няколко срещи в предишното и щяхме да упражняваме в Германия преди да се бие с Хюи Фюри. От логистични аргументи нещата се провалиха, само че в този момент се събрахме за този пердах.

Срещнах се с мениджъра му Ивайло Гоцев през юли и той ми сподели, че е време да започваме, защото Пулев е основен кандидат против спечелилия от мача сред Джошуа и Руис. Естествено, те ще се бият през декември и вероятно Пулев като първи кандидат на IBF ще се бие е с спечелилия през май. Така че би трябвало да остане във форма до тогава.

Работим върху физическата му подготовка. Много е мощен и работи крепко. Не би трябвало единствено да резервира своята експлозивност, само че и да усили мощта си.

Това са първите ни тренировки, само че от това, което виждам, Пулев е доста добър плувец и спринтьор. Знам, че лагерът е къс и ще продължи 8 седмици, само че в случай че всичко е наред, идващият ще е 13 седмици. Тогава ще прибавим повече силови тренировки и тежести. Ще увеличим и скоростта му, с цел да е в пикова форма в точното време ", съобщи Ередия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР