Миналогодишната финалистка Слоун Стивънс се класира трудно за 1/8-финалите на

...
Миналогодишната финалистка Слоун Стивънс се класира трудно за 1/8-финалите на
Коментари Харесай

Стивънс и Конта се класираха за 1/8-финалите

Миналогодишната финалистка Слоун Стивънс се класира мъчно за 1/8-финалите на “Ролан Гарос”. Поставената под №7 Стивънс победи с 6:3, 5:7, 6:4 словенката Полона Херцог след повече от 2 часа и половина игра. Стивънс можеше да не си отваря такива проблеми, в случай че бе съумяла да осъществя някой от четирите си мачбола на собствен сервис при 5:4 във втория сет.
This is what it means.

After a second set scare, @SloaneStephens zones in to defeat Hercog 6-3 5-7 6-4.#RG19 pic.twitter.com/hrUb7dG39x
— Roland-Garros (@rolandgarros) May 31, 2019 Американката обаче пропусна опциите си и даде късмет на опитната си съперничка да изравни. В третия сет Стивънс поведе с 4:0 гейма и се виждаше последна победителка, само че Херцог върна един от пробивите и понижи изоставането си до 3:4. В последна сметка обаче до нов поврат не се стигна и американката ще играе с поставената под №19 Гарбинье Мугуруса (Испания) на осминафиналите.
За място на четвъртфиналите ще играе и хърватката Донна Векич (№23), която завоюва ненадейно елементарно с 6:4, 6:1 против Белинда Бенчич (№15) от Швейцария. Следващата съперничка на Векич ще бъде британката Йохана Конта (№26), която прегази словачката Виктория Кузмова с 6:2, 6:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР