Миналия месец Redmi K60 Ultra, бюджетен водещ телефон, беше забелязан

...
Миналия месец Redmi K60 Ultra, бюджетен водещ телефон, беше забелязан
Коментари Харесай

Redmi K60 Ultra лийк: Подробности за оперативната памет, съхранението и цветовите варианти са разкрити

Миналия месец Redmi K60 Ultra, бюджетен водещ телефон, беше видян с номер на модел 23078RKD5C в базата данни на китайската платформа за узаконяване 3C. Спекулира се, че устройството ще бъде пуснато дружно с други артикули като Xiaomi MIX Fold 3, Xiaomi Pad 6 Max и Redmi Pad 2, през август в Китай.

Нов лийк разкри детайлности за RAM паметта, съхранението и цветовите варианти на K60 Ultra.

Китайски типстър разкри, че Redmi K60 Ultra ще се предлага в два разновидността – 12 GB RAM памет + 512 GB памет за предпазване и 16 GB RAM памет + 1 TB памет за предпазване. Телефонът ще бъде разполагаем в два цвята – Black и Cyan.

Типстърът твърди, че K60 Ultra ще бъде съвършен избор за купувачите в Китай, които търсят наличен флагмански телефон с атрактивен дизайн. Както е известно, устройството се чака да бъде оборудвано с чипсет Dimensity 9200 Plus.

Слуховете разкриват и малко за спецификациите на Redmi K60 Ultra. Има спекулации, че устройството ще разполага с 6,7-инчов OLED екран, който предлага 1,5K резолюция и 144Hz периодичност на освежаване.

Вероятно ще работи на Android 13 и MIUI 14. За сигурност може да разполага със непряк скенер за пръстови отпечатъци. Говори се, че ще има 5000mAh или 5500mAh батерия, която поддържа 120W бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР