Миналата година протестите ескалираха след акцията в президентството. За съжаление

...
Миналата година протестите ескалираха след акцията в президентството. За съжаление
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Самозабравилата се шайка, овладяла държавата ни, не си взе поука и продължава с безчинствата

" Миналата година митингите ескалираха след акцията в президентството. За страдание те не съумяха да съборят нито държавното управление, нито основния прокурор. Енергията им, обаче, донесе резултат, не съвършен, само че задоволително добър за начало.
Въпреки това, самозабравилата се тайфа, овладяла страната ни, не си взе поука и продължава с безчинствата. Те не схващат и не могат да повярват, че началото на края им пристигна ",във Facebook.
 Искра Михайлова, Възраждане: ГЕРБ, ВМРО-БНД и Движение за права и свободи неодобряваха предлагането ни за повече присъединяване на жителите в локалното самоуправление (ВИДЕО) Искра Михайлова, Възраждане: ГЕРБ, ВМРО-БНД и Движение за права и свободи неодобряваха предлагането ни за повече присъединяване на жителите в локалното самоуправление (ВИДЕО)
" С предлагането, което от „ Възраждане “ направихме в локалния парламент, целихме даване на опция и насърчаване на...
" Ние, които бяхме репресирани политически, ние които усетихме на гърбовете си по какъв начин демокрацията е изцяло потъпкана, ние няма да забравим и няма да извиним, тъй като това е дребна част от всичко, което сториха на народа и страната ни. Няма да извиним, че ограбиха бъдещето ни, че ще наваксваме десетилетия актуалните резултати от лакомията и нелепостта им.
На тяхно място бих спряла да недооценявам българския народ. И бих разкарала Гешев незабавно. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР