Миналата есен Кичка Бодурова сбъдна мечтата си да стане майка

...
Миналата есен Кичка Бодурова сбъдна мечтата си да стане майка
Коментари Харесай

Кичка Бодурова осиновила едно от децата на брат си Михаил?

Миналата есен Кичка Бодурова сбъдна фантазията си да стане майка на още едно дете. 65-годишната естрадна легенда осинови тийнейджърката Магдалена, само че избра да забули в тайнственост новия член на фамилията си. В обществените мрежи Кичка постоянно разгласява фотоси от екзотични кътчета, само че няма нито една обща фотография с Магдалена.

На 30 март обаче Бодурова сподели в персоналния си профил в обществените мрежи видеоклип с Магдалена, на който се вижда по какъв начин й слагат инжекция. „ Още един член на фамилията ни се имунизира с „ Пфайзер ”, написа към фрагментите Бодурова, която си би имунизацията седмица преди Магдалена.

Една от версиите, които циркулират в музикантските среди е, че Кичка е осиновила едно от децата на брат си Михаил, който се е открил да живее в Кипър. Това изяснява за какво тийнейджърката носи семейството Бодурова, а не Зарпас, каквато е семейството на брачна половинка на изпълнителката. Отношенията сред брат и сестра през годините са на приливи и отливи. В автобиографичната си книга „ Това съм аз ” Кичка искрено признава, че е била и майка, и татко за по-малкия си брат, защото двамата рано изгубили родителите си. С помощта на връзките на Георги Парцалев в ГУСВ Кичка уредила Михаил да изкара дълга към родината си вместо в казарма в лека работа в ансамбъла на ГУСВ.
Певицата му намерила работа в Кипър като музикант. Двамата обаче постоянно се счепквали поради бурния му любовен живот. Михаил вкарвал балети от България и Русия в Кипър, бил женен за кипърка, от която имал деца, само че бил вдлъбнат  до уши по млада рускиня. След един от следващите кавги сред брат и сестра, в който тя го упрекнала, че прави деца, които след това страдат, те не си проговорили цели 3 години.

Животът на певицата от Бургас наподобява на приказката за Пепеляшка. Започнал от квартал в морския град, минал през София, където тиражите на албумите й чупят върхове в средата на 80-те. Успехите й не престават в Германия, Австралия, Гърция, Англия, с цел да стигне до Холивуд и Лас Вегас, до световноизвестната концертна зала „ Сизър палас ”.
Певицата, която от дълги години живее в столицата на хазарта Лас Вегас от дълго време мечтаела за още едно момиче, само че се решила да задейства комплицираната процедура едвам през лятото на 2019 година Тя не криеше, че се е сблъскала с доста проблеми по време на процеса по осиновяването на 15-годишната тогава Магдалена. Кичка желала да й даде сполучлив старт в живота и устойчиво обучение.

Магдалена била много разсъдлива и ученолюбива и не създавала никакви проблеми на певицата и брачна половинка й Крис Зарпас. Детето е родено в Кипър, преди да заживее със фамилията на Кичка в Лос Анджелис, е приключила гимназия в Ларнака.

„ Няма да направя същите неточности както с щерка ми Кристи. Тя имаше тежък пубертет, имаше дни, в които въобще не си приказваме, и в този момент се надявам това да е минало “, споделя певицата, която живее „ втора младост “ с осиновената си дъщеря. Магдалена бързо се приспособила в новото си семейство и макар сложната си тийнейджърска възраст, се разбирала прелестно с осиновителите си. Под фотосите, които хубавицата разгласява в обществените мрежи Кичка разяснява, че това е нейната принцеса и е същинска хубавица.
Певицата има 27-годишна биологична щерка Кристи-Жаклин, която е дългочакана след 2 аборта по нейно предпочитание, един импровизиран аборт и голям брой гинекологични операции за зачеване. Наследницата на Кичка е известна с ексцентричното си държание. Щерката на певицата е с българо-гръцки корени. Тя е родена в Лос Анджелис и носи семейството на татко си – Зарпас. Израснала е в богаташки квартал в Лас Вегас, без да й липсва нищо. Едва навършила 18, Кристи-Жаклин се подложи на интервенция за увеличаване на бюста. Интервенцията била платена от нейната майка като подарък за приемането в университета в Лас Вегас с цялостна стипендия поради високия й триумф. Младата дама е покрита с татуирови и постоянно ги демонстрира на почитателите си в интернет. На корема си тя има изрисуван голяма сова, а лявото й бедро е украсено с лика на кралица Амидала от „ Междузвездни войни ”.

Днес непокорната Кристи-Жаклин е най-голямата горделивост за Кичка. Тя приключила университета с две специалности – публицистика и избавяне на хора със зависимости. „ Работя от 16-годишна. Снимам се за уеб сайтове и списания, това е едно от заниманията ми. Изкарвам си сама парите. Семейството ми оказва помощ, само че аз се гордея, че се оправям сама ”, признава Кристи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР