Милионер загина при инцидент с яхта в Сардиния. В неделя

...
Милионер загина при инцидент с яхта в Сардиния. В неделя
Коментари Харесай

Милионер загина при инцидент с яхта, съпругата и дъщеря му са ранени ВИДЕО

Милионер почина при случай с яхта в Сардиния. В неделя вечерта 21-метровият " Аморе " се сблъсква със скали, стърчащи от водата покрай островите Нибани. Собственикът на лодката Дийн Кронсбейн е изхвърлен зад борда. Съпругата и щерка му са тежко ранени и са откарани в болница.

До съдбовната вечер фамилията живее щастливо. Главният изпълнителен шеф на компанията Ultrafilter Medical Ltd Дийн Кронсбейн е направил положение във Англия със своите ултратънки маски Corona. Купува вила на Коста Смералда и първокласната яхта " Аморе ".



На 1 август фамилията отплава на круиз. Часът е 20:45. 21-метровата яхта " Магнум " на бизнесмена минава около дребните острови Нибани край Порто Черво в сумрака. Изведнъж капитанът подръпва кормилото. Корабът се разрушава в една канара, която стърчи от водата. При удара Дийн Кронсбейн е изхвърлен зад борда, написа novini.bg. Други четирима души са ранени.

Яхтата стартира да потъва. Само пет минути по-късно се появява сигналът за помощ. Две други яхти бързо идват на мястото на случая и оказват първа помощ. Единственият първокласен транспортен съд е " Сладкият змей ", който е благосъстоятелност на фамилията на Силвио Берлускони (85). Ролята ѝ в случая сега се проверява от управляващите. Предполага се, че " Аморе " е избутал " Сладкия змей ".

Екипажите оказват помощ на ранените, изваждат от водата маскирания милионер и водят потърпевшите в пристанището на Порто Черво. Там лекари от незабавна помощ и парамедици се пробват да реанимират Кронсбейн. Роденият в Германия мъж с английски паспорт умира на кея. Дъщеря му (27 г.) неотложно е откарана в отделението по неврохирургия на специфична клиника в Сасари, на 90 км. Във вторник сутринта ѝ е направена интервенция на главата. Съпругата на Кронсбейн (59 г.) получава голям брой фрактури на костите и остава в болница в Олбия. Веднага щом здравословното им положение разреши, двете дами ще бъдат превозени до частна клиника в Обединеното кралство.

Междувременно сардинската полиция и прокуратурата проверяват случая за несъзнателно ликвидиране и телесна щета. На прицел са двамата капитани на " Аморе " и на кораба на Берлускони " Сладкият змей ". В първото си изявление капитанът на яхтата на Кронсбейн споделя, че е насочил кораба наляво, с цел да избегне конфликт със " Сладкия змей ". При това той не видял скалата. Това оповестяват италианските медии. Очевидно двете яхти са се движили в една и съща посока, само че са се доближили прекомерно близо една до друга. В изявление за " Unione Sarda " командирът на Северната брегова защита Джовани Кану също подозира нараснала скорост.

В петък следва аутопсия на тялото на Дийн Кронсбейн, с цел да се обясни повода за гибелта му. Според първичните данни милионерът е умрял от прекъсване на сърдечната активност. На аутопсията ще участва фамилен доктор.

Пред Daily Mail юристът на фамилията Егидио Кареда съобщи: " Това е потрес за фамилията ". Той акцентира, че околните на Дийн Кронсбейн желаят да получат изясненост по отношение на гибелта му.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР