Словашкият премиер Роберт Фицо, който беше прострелян вчера след заседание

...
Словашкият премиер Роберт Фицо, който беше прострелян вчера след заседание
Коментари Харесай

Словашкият премиер предсказа покушението си преди месец

Словашкият министър председател Роберт Фицо, който беше прострелян през вчерашния ден след съвещание на кабинета в Хандлова, предсказа покушението си и евентуално принуждение против други държавни чиновници предишния месец. Той претърпя интервенция нощес след пет патрона в тялото си и е в тежко положение. Фицо обаче евентуално е очаквал случай, защото през април приказва за вероятното ликвидиране на водещи словашки политици. Той приписа отговорността за атмосферата в обществото на съперниците от опозицията и критиците в самостоятелните медии.
„ Ако атмосферата не беше рискова за цялото общество, това би било неуместно “, сподели Фицо в обява във Facebook на 10 април, малко след президентските избори.

„ Политици са жестоко обиждани по улиците и аз единствено очаквам това отчаяние, което Denik N, Sme и Aktualiti толкоз интензивно задълбочават, да прерасне в убийството на един от водещите политици в държавното управление. Не пресилвам даже с милиметър “, сподели Фицо преди месец в навечерието на опита си за ликвидиране. Той сподели тогава, че " упоменатите и други медии предизвикват " прогресивните гласоподаватели ", т.е. последователите на опозицията, да " бъдат шумни и нападателни ".

„ И като предизвестие към премиера, те „ обществено унищожават “ известни хора, които поддържат Пелегрини, единствено тъй като си разрешават да имат друго мнение, единствено с цел да не се стигне до провалянето на парламентарните и президентските избори, трето проваляне (на изборите за Европейски парламент, бел.ред.) и всеки, който има мнение, знае какво го чака, в случай че не гласоподава по избор на (президента Зузана) Чапутова, (председателя на Прогресивна Словакия Михал) Шимечка, (бившия министър председател Лудовит) Одор или (победения претендент за президент Иван) Корчок ", сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР