Милиардерът Юсаку Маедзава признава, че се просълзява при мисълта, че

...
Милиардерът Юсаку Маедзава признава, че се просълзява при мисълта, че
Коментари Харесай

Как тренира първият частен турист за пътуването си около Луната?

Милиардерът Юсаку Маедзава признава, че се просълзява при мисълта, че ще види цялата Земя с очите си

Дали  японският милиардер Юсаку Маедзава ще е квалифициран за пътуването си към Луната , планувано за 2023 година „ Няма проблеми ”, споделя той, предвиждайки не много  сложни тренировки, които ще прави след 6-часовия си работен ден.
Основателят на частната американска галактическа компания „ Спейс Екс ”  Илон Мъск оповести през септември името на бъдещия „ лунен екскурзиант ”  -  първия човек, който ще направи обиколка на Луната  от края на програмата „ Аполо ” през 1972 година Досега единствено 24-има американци - бели мъже, са го създали, като 12 от тях стъпиха и на лунната повърхнина.
 
View image on Twitter
 View image on Twitter
„ Все още не сме решили какво образование би трябвало да мина, само че Илон Мъск ми сподели, че то не би трябвало да е доста мъчно ”, призна неотдавна Миадзава.42-годишният предприемач, създател на уебсайт за мода и колекционер на творби на актуалното изкуство, увери, че  ще откри нужното за тренировките време.  „ Не работя от заран до вечер ”, разясни той. „ Отивам в офиса три-четири пъти седмично и се връщам вкъщи, откакто съм прекарал там 6 часа на ден ”, споделя той.
Миадзава  ще се качи на борда на бъдещата огромна ракета „ Фалкон ” , която „ Спейс Екс ” създава в Лос Анджелис. Той ще е съпроводен от няколко създатели, които самичък ще избере. „ Получих гаранции за сигурност, с цел да ги поканя ”, посочи той, въпреки да не е почнал разисквания в тази тенденция.
„ С неспокойствие чакам да доближа Луната ”, довери Маедзава. „ Бих желал да видя цялата Земя.  Просълзявам се при мисълта, че ще я видя с очите си ”, признава той. / Дарик

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР