Милен Манчев вече е Chief Business Development Officer в Intelligent

...
Милен Манчев вече е Chief Business Development Officer в Intelligent
Коментари Харесай

Милен Манчев влезе в екипа на Intelligent Systems

Милен Манчев към този момент е Chief Business Development Officer в Intelligent Systems. В новата си роля той ще дава отговор за развиването на бизнеса на консултантската компания в България, Турция и Албания, и всички други близо 40 страни по света, в които компанията осъществя ERP и CRM планове.

Той има богат интернационален опит в областта на бизнес решения от продуктовата линия на Microsoft. В последните 9 години Манчев заема разнообразни позиции в Майкрософт България, по-голяма част от които фокусирани върху Microsoft Dynamics. През последните години в корпорацията, Манчев дава отговор за Dynamics направлението в няколко страни в района - България, Македония, Косово, Албания, Сърбия и други

" За мен е огромна чест да се причисля към Intelligent Systems - един от водещите внедрители на Microsoft Dynamics решенията в света. С екипа на Intelligent Systems работим дружно към този момент повече от 6 години и съм уверен, че всички в него имат гения и силата да реализират изключителни резултати. Надявам се да допринеса за по-нататъшния напредък на компанията и благодаря на сътрудниците за топлото посрещане ", споделя Милен Манчев.

Освен с познанията си в Microsoft Dynamics, Манчев има опцията да способства към бурното развиване на Intelligent Systems и с положителни корпоративни практики. Преди Microsoft, Милен работи в Hewlett-Packard България, където в продължение на десетилетие е бил поредно Продуктов управител, Мениджър " Партньори " и Търговски шеф " Решения за щемпел ".

Завършва Техническия Университет - София със компетентност " Електронна техника и микроелектроника ", след което записва " Business Strategy and Financial Acumen " в най-престижния бизнес университет в света INSEAD.

Intelligent Systems прави услуги в областта на бизнес консултирането и внедряването на корпоративни софтуерни системи. През 2016г. компанията е оповестена от Microsoft за водещия Dynamics сътрудник в Централна и Източна Европа, както и за член на Inner Circle - най-високото отличие на софтуерния колос, с което са удостоени единствено 60 от всичките над 10 000 Microsoft Dynamics колегата в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР