Милан вече има отлични шансове за класиране в топ 4

...
Милан вече има отлични шансове за класиране в топ 4
Коментари Харесай

Ювентус или Милан? Дай своята прогноза за дербито в Италия тази седмица

Милан към този момент има отлични шансове за класиране в топ 4 на Серия " А " и присъединяване в Шампионска лига през идващия сезон, само че следва конфликт с Ювентус. " Старата госпожа " изпраща сезон, който се усложни в допълнение поради всички проблеми отвън терена, само че въпреки всичко " бианконерите " към момента могат да се надяват на изяви в Европа и през идващия сезон. Предстои дерби със сериозен залог, което е гаранция за представление.

В Carlsberg “Домът на почитателите ” ти даваме опция да станеш част от дербито в Италия и да оставиш своята прогноза за мача.

Регистрирайте се в този момент и с няколко прогнози или просто малко шанс може да се сдобиете с нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник. 

За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - прецизен резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още в този момент и докажете, че сте фенът, който най-добре планува резултатите от Серия " А "!

Ювентус се усещаше сигурен участник в топ 4, откакто по-рано в хода на сезона в актива на тима бяха възобновени 15 точки. В началото на седмицата обаче клубът бе глобен за повторно с административно понижаване на актива, като в този случай му бяха отнети 10 точки. Новината за наказването се отрази психически на футболистите на Макс Алегри, които още същата вечер позволиха тежка загуба с 1:4 от Емполи. Така единствено в границите на няколко часа Ювентус се срина от второ до седмо място и към този момент възможностите за топ 4 наподобяват минимални. 

Милан пък може би ще се окаже най-големият печеливш от проблемите на Ювентус. В момента „ росонерите “ имат три точки задатък пред тима на Аталанта, който този уикенд гостува на Интер, четири пред Рома и пет пред Ювентус. Това значи, че при положително стичане на събитията отборът на Стефано Пиоли може да си подсигурява присъединяване в Шампионската лига още този уикенд, без да се постанова да чака последния кръг. Милан има единствено една победа в последните си девет гостувания във всички шампионати, само че пък не загуби нито една от предходните си три визити на „ Алианц Стейдиъм “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР