Милан спечели с 4:0 визитата си на Динамо Загреб, за

...
Милан спечели с 4:0 визитата си на Динамо Загреб, за
Коментари Харесай

Милан разцепи Динамо, Сити направи 0:0 в Дортмунд

Милан завоюва с 4:0 визитата си на Динамо Загреб, с цел да резервира късмет да продължи на елиминациите. Росонерите излязоха на второ място в група Е след Челси. Те имат 7 точки – една повече от Залцбург. Двата отбора се срещат след седмица в Милано и ремито класира Милан напред.

Тимът на Стефано Пиоли доминираше, само че откри чак в 39-ата минута посредством Габиа. Малко след почивката Рафаел Леао направи 0:2. В 59-ата минута беше отсъдена дузпа за нарушаване против Тонали. Оливие Жиру я осъществя за 0:3 в интерес на Милан. Крайното 0:4 оформи 10 минути по-късно Любичич с автогол.

Манчестър Сити изпусна дузпа и направи единствено 0:0 в Дортмунд. Ремито класира за елиминациите Борусия, тъй като отборът към този момент е неосъществим за. Точката пък подсигурява първото място в групата за тима на Хосеп Гуардиола.

Дузпата беше изпусната от Рияд Марез в 58-ата минута – Кобел избави шута му. Марез изпусна три от последните си четири осъществявания от бялата точка. Иначе самият той си я завоюва, откакто беше фаулиран от Джан. Любопитно е, че.

Сити остава с една победа в четири мача, като в три от тях не вкара гол – 0:0 в Копенхаген, 0:1 в Ливърпул и 0:0 в Дортмунд. Ерлинг Холанд стартира като титуляр, само че беше заменен на полувремето.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР