Милан победи Наполи с 1:0 като домакин в среща от

...
Милан победи Наполи с 1:0 като домакин в среща от
Коментари Харесай

Милан надви Наполи с гол на Тео Ернандес

Милан победи Наполи с 1:0 като хазаин в среща от 24-ия кръг на италианското футболно състезание. Единственото попадение в дуела бе дело на Тео Ернандес в 25-ата минута.

Френският бранител на гранда от Милано получи брилянтен пас от Рафаел Леао и даде преднина на домакините в средата на първото полувреме.

Леао пропусна да удвои преднината на Милан малко след първия гол след удар от отдалеченост, а гостите нямаха удар в очертанията на вратата на съперника през първите 45 минути.

През второто полувреме влезлият като запаса Матео Политано пропусна опция да изравни за Наполи, който няма маркиран гол в последните си пет мача като посетител в шампионата. Това е най-дългата сходна серия за тима от Неапол от 1979 година насам. В състава на Наполи не бе нападателя Виктор Осимен поради уговорките му с националния отбор на Нигерия в шампионата за Купата на африканските народи.



Милан остана непобеден в Серия А от началото на 2024 година и с 52 точки заема трето място във краткотрайното класиране, на една зад втория Ювентус, който е с мач по-малко. Шампионите от Наполи са девети все още с 35 точки, като също са с една среща по-малко.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР