Мик Джагър не чувства никакво удовлетворение от живота по време

...
Мик Джагър не чувства никакво удовлетворение от живота по време
Коментари Харесай

Мик Джагър и Дейв Грол празнуват края на локдауна с нова песен

Мик Джагър не усеща никакво задоволство от живота по време на локдауна, в случай че можем да създадем препоръка към песента " (I Can't Get No) Satisfaction " на " Ролинг Стоунс ". Във вторник Мик Джагър пусна изненадваща нова ария в колаборация с Дейв Грол, фронтмена на Foo Fighters.

Парчето " Easy Sleazy " преглежда всички основни моменти от 2020 година, в това число тайните теории за имунизациите против COVID-19 и " пандиза ", който съставлява животът сред четирите стени у дома.

Докато Грол е зад барабаните и свири на китарата, Джагър пее иронично текстове като " Земята е плоска и студена / Никога не се затопля / Полюсите се трансфораха в киша / Второто пришествие закъснява / Извънземните са измежду нас. "

Джагър не пропуща да се пошегува и с антиваксърите, както са известни съперниците на имунизациите, пеейки: " Сложих си имунизацията / Бил Гейтс е в кръвта ми / Контролират мозъка ми ".

Не всичко е обречено и тъмно, като във втората половина на парчето Джагър чества края на локдауна и твърди, че " всички сме се върнали в парадайса. "

" Това е ария, която написах за края на локдауна - с толкоз нужния ни оптимизъм ", споделя 77-годишният Джагър.

Вижте повече за новата ария на Мик Джагър в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР