Михаела Маринова е родена на 7 май 1998 г. в

...
Михаела Маринова е родена на 7 май 1998 г. в
Коментари Харесай

Михаела Маринова пред "ШОУ" за аферата си с футболист: Любовта от пръв поглед е сладка

Михаела Маринова е родена на 7 май 1998 година в град София. Започва да пее в детска вокална школа 4-годишна, а на 6-годишна възраст родителите ѝ я записват и на уроци по пиано и цигулка. Печели състезания за млади гении в България и чужбина. Завършва междинното си обучение с профил „ Поп и джаз пеене “ в НМУ „ Любомир Пипков “, а от 2017 година следва „ Музикално-сценична постановка “ в НМА „ Проф. Панчо Владигеров “.През 2011 година е бек вокал на българската ария на Детски песенен конкурс „ Евровизия ”. Добива известност по време на присъединяване си в третия сезон на „ X Factor ”. Побеждава в 5-ия сезон на различен риалити формат на Нова телевизия – „ Като две капки вода ”. Последната й ария „ Очи в очи ” се одобри извънредно добре от нейните почитатели, само че породи спекулации, че е написана във връзка раздялата с гаджето й – сътрудника й Иво. Отскоро пък стана ясно, че му е намерила сурогат – в лицето на футболиста Александър Дюлгеров. Футболистът от ЦСКА удостовери новината, откакто поздрави половинката си за новата ѝ ария. Той разгласява песента в персоналния си профил във Фейсбук и не скри любовта си. " Стил и великолепие в едно – моята Михаела! Жесток план, триумф ", написа той, а към надписа добави и сърце. Наш кореспондент приказва с Михаела за новостите при нея в персонален и професионален проект. Ето какво показа тя за читателите на „ ШОУ ”.

- Михаела, в новата ти ария „ Очи в очи” те виждаме в нова светлина – и откъм пеене, и откъм визия и държание. Как се стигна до това парче?
- Проектът “Очи в очи” е един от обичаните ми. Любим е с това, че слага нов стадий в живота ми. В момента съм в интервал, в който се чувствам една концепция по-зряла. Отново работих с Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’. С него създадохме дружно и текста, и музиката, като самоуверено бих декларирала, че към този момент взимам много съществено присъединяване в правенето на плановете си. Виждайки триумф при всяка последваща ария, набирам мощ и убеденост за концепциите си. Концепцията на “Очи в очи “ да звучи и наподобява по този начин друго не е гонена цел, в противен случай - получи се доста естествено, тъй като пристигна и от самата мен.

- Интересни случки по време на снимането на видеото? Разбрах, че се е наложило да стоиш много часове в мразовит басейн…?
- Снимките към песента бяха доста дълги и изморителни. Факт е, че към края към този момент нямах самообладание да си легна.
Една от най-трудните за мен подиуми, откъм устойчивост, бе сцената в басейна. Наложи се да ме снимат много време в него и от толкоз доста стоене в един миг водата в действителност бе ледена. Но… хората са го споделили - трай бабо за красота (смее се). В последна сметка - всичко се получи тъкмо както си го представяхме!



- Изправяш ли се „ очи в очи “ с проблемите? С какво те е боязън да се сблъскаш от толкоз близко?
- Не на вятъра съм избрала обръщение на текста като това. Никога няма да си разреша да изпея нещо, което не мисля в действителност.
Готова съм да приема истината в очите, да застана “очи в очи” с най-големия си зложелател или най-голямата компликация, която животът ще ми сервира. Така се става същински войник!

- Преди си споделяла, че си обект на злоба от съучениците ти и познати. Предполагам след всеки идващ триумф нещата се ускоряват?
- Вече съм студентка и нещата стоят по малко по-различен метод. Хората от университета не одобряват с неприятно моите триумфи, в противен случай - постоянно срещам поздравления!

- Как се предпазваш от интригите, от зли очи, от уроки? Въобще вярваш ли в такива неща?
- Не имам вяра в такива суеверия. Смятам, че колкото по-малко се вълнува човек от сходни неща, толкоз по-голям е шансът да се абстрахира и да не се вълнува от сходни неща, и шансът „ злите очи “ да го застигнат е най-малък.

- Да не би последната ти ария да е автобиографична, засягаща края на връзката ти с твоя сътрудник Иво?
- Последната ми ария не е ориентирана към съответен човек в живота ми. Темата е общочовешка, обгръща цялата палитра от страсти, които всеки човек в своя живот и всекидневие изпитва.



- Разкажи ни по какъв начин се срещна с новия ти другар? Вярваш ли в любовта от пръв взор и случвало ли ти се е?
- С приятеля ми се запознахме инцидентно около близки познати. Мина време и нещата се случиха естествено. Любовта от пръв взор е сладка, значимото е да се задържи до края.

- Певица-футболист, не стои ли изтъркано към този момент? Имаше ли някакви предубеждения за спортистите, поради славата им на женкари?
- Не слугувам на сходен вид стереотипни облици. Докосне ли някой душата ми, покаже ли същността си, добре пристигнал е в живота ми. Нямам предубеждения, не мога да дефинира даден човек, преди даже да го познавам.

- Още си дребна, само че не може, като всяко момиче, да не си представяш сватбения ден, първото дете….?
- В момента съм на подобен стадий от живота си, в който съм по-съсредоточена върху кариерата си, т.е. музика и единствено музика. Щастлива съм в персонален проект и всичко останало - с времето си.

- Би ли жертвала кариерата си в името на любовта?
- Този въпрос е много недопустим за мен. Това са две неща, без които не мога. Никога не бих ги съпоставила. Емоциите, които носят и кариерата, и любовта са сходни, само че си ги желая и двете. (смее се)



- А да станеш любовница на някого, който да те подсигури материално, само че да искаш позволение за всяка крачка?
- Не съм човек за рушвет. Отказвам да упражнявам този метод на живот.

- Пробвали ли са се сходни господа при теб?
- Нямам такива хора в обкръжението си. И не обръщам внимание на сходни персони.

- Държи ли те още еуфорията от присъединяване ти в „ Като две капки вода “ и гледа ли последния сезон? Имаше ли си любимец? В какво ново риалити би се присъединила?
- Пазя толкоз доста мемоари от това предаване. За мен беше огромен залък и голяма отговорност. Ще го помня, несъмнено! Положеният труд там си остава запечатан. Гледах този сезон, имах любимец и той завоюва! С наслаждение бих взела участие в усъвършенстван вид риалити, в което да се трудя, боря и потвърждавам!

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР