Живите мърти.Не американският, а българският сериал.По дейсвителни случаи.Нови четири български

...
Живите мърти.Не американският, а българският сериал.По дейсвителни случаи.Нови четири български
Коментари Харесай

Живите мъртви - в даден момент може вие да сте в главните роли

Живите мърти.

Не американският, а българският сериал.

По дейсвителни случаи.

Нови четири български фамилии стартират да живеят в българския вид на „ Живите мъртви “. Хиляди други герои към този момент ги чакат там.

Първата сцена на началния епизод стартира с позвъняването, че детето им е убито или тежко ранено в болница. Или единствено е умъртвило себе си. Или че е умъртвило себе си, приятелката си и е изпратило двама другари сред живота и гибелта.

Следващата сцена е по какъв начин на родителите бият инжекции с успокоителни, с цел да не се самоубият на момента. После се продължава на антидепресанти с години. Или вечно.

Следват сцените, в които родителите го виждат размазано в моргата или го получават в затворен ковчег. Защото не са могли да го сглобят за отворен.

Следват серии с заравяне, панахиди, монумент и вървене на гробищата доживот. Сериите са безчет.

Серилът е сложен даже за гледане, а за живеене е нетърпим.

Край няма да има, до момента в който феновете не осъзнаят, че в идващия миг може да са в основните функции.

И до момента в който не схванат, че животът на децата им зависи и от тях.

Това написа в профила си в обществената мрежа Facebook Нинела Върбанова, съпредседател на съдружие " Ангели на пътя ". Поводът за обявата й е жестоката злополука в Пловдив, при която починаха млад мъж на 21 година и спътничката му на 20 година

Припомняме, че мощният джип, ръководен от 21-годишния мъж, се вряза с висока скорост в дървета. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. " Шести септември ". Изненадващо обаче лидерът е изгубил ръководство над возилото, качил се е на разграничителната линия и с висока скорост се е блъснал в няколко чинара. На задната седалка на джипа са се возили момче и момиче на 22 години - те са в тежко положение и са приети в болница.

Според специалистите скоростта, с която се е движил джипът преди злополуката, е над 200 км/ч.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че от началото на годината са станали над 2 200 тежки пътнотранспортни катастрофи със 120 починали и над 2 700 ранени. Загиналите на пътя са по-малко с 42-ма души в съпоставяне същия интервал на предходната година. 

На 08.06.2024 година съдружие " Ангели на пътя " провежда народен митинг в разнообразни градове против убийственото безучастие и корумпираните дейности на държавните институции, виновни за (без)опасността на пътя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР